10.000 fra salg af dekorationer går til julehjælp

Stor brug for hjælpen
Lions - Aarstidens Kvinder donerer i år 10.000 kroner til trængte familier og enlige i lokalområdet. Klubben giver ti gavekort på hver tusinde kroner fra Aars Handel.
Opgaven med at finde modtagerne af julehjælp klarer socialrådgiver Tove Dahl fra Vesthimmerlands Kommune. Hun arbejder til dagligt på jobcentret i Aars, hvor hun igen i år har modtaget mange ansøgninger. Tove fortæller, at det kan være borgere på overførselsindkomst, som sjældent har meget at forsøde tilværelsen med. ”Tove har forsikret os om, at der fortsat er stor brug for hjælpen, og derfor giver vi med glæde,” understreger præsident Jette Søndergaard fra Aarstidens Kvinder.

Hjælper også enlige
Med tanke på både familier og enlige støtter Aarstidens Kvinder med julehjælp, så særligt trængte forhåbentlig kan få en lidt bedre jul. Tove Dahl fortæller, at flere af modtagerne har svært ved at søge om hjælpen og modtage den, da det aldrig er let at erkende, at der ikke er råd til at fejre jul. ”De fleste tager det for givet, at der er råd til mad og gaver til jul, men sådan er det ikke – heller ikke i Aars. Derfor er det dejligt at vide, at pengene går til de borgere i lokalområdet som trænger mest,” understreger Jette Søndergaard fra Lions Club Aars – Aarstidens Kvinder.

Klubbens medlemmer retter en stor tak til alle som støtter lions, uden lokal støtte er det ikke muligt at hjælpe. ”I øvrigt, kan vi med slothed sige, at hver en tjent krone gives videre – ingen midler i lions går til administration,” siger Jette Søndergaard.

10.000 kroner til julehjælp overrakt til Tove Dahl fra Vesthimmerlands Kommune