Aars-kvinder donerer til Julemærkehjemmet

Lions - Aarstidens Kvinder er vi også Corona-ramt

I denne Corona-tid har mange brug for hjælp, men selv  velgørende foreninger er påvirket af Corona-restriktionerne og har vanskeligt ved at samle penge ind, eller gennemføre aktiviteter, der giver penge i kassen.

Heldigvis har flere foreninger lidt penge, som de kan donere til gode formål. Det gælder blandt andet Lions - Aarstidens Kvinder, der har skænket 5.000 kroner til Julemærkehjemmet i Hobro.

- Donationen er bl. a. overskud fra vores Lykkeskab. Mange har støttet op om den aktivitet, og det er vi meget taknemmelige for, for uden opbakning var det ikke muligt. Desværre er næste planlagte arrangement med Lykkeskabet her i forsommeren udskudt på grund af Corona-pandemien. Men aktiviteten vil blive genoptaget, når det igen bliver muligt. Forhåbentlig vil mange støtte igen til den tid, siger Eva Haarbo Nielsen, Lions - Aarstidens Kvinder.

Julemærkehjemmet hjælper børn i alderen 7 til 14 år med at bekæmpe mobning, social isolation, mistrivsel og overvægt. Et ophold varer typisk 10 uger. Og da Julemærkehjemmene kun modtager tre procent i offentlig støtte, er de afhængige af andre bidrag.

- Der kommer også børn fra Vesthimmerland, som har brug for den hjælp, som Julemærkehjemmet tilbyder, og vi er rigtig glade for at kunne give et bidrag, siger Eva Haarbo Nielsen.

Forstander Lise Claesson, som modtog donationen, er rigtig glad for bidraget:
- Der er langt mellem donationerne, så derfor betyder det meget, at der kommer uventede bidrag, siger Lise Claesson.

På Julemærkehjemmet er børnene for nylig vendt tilbage til en anderledes hverdag. De har selvfølgelig savnet kammeraterne, og har skulle vænne sig til en anden måde at være sammen på. Heldigvis er der masser af udenomsplads, som de kan boltre sig på, for de er udenfor det meste af tiden. Børnene er dygtige til at overholde reglerne med afstand og håndhygiejne, og medarbejderne står på pinde og gør en stor indsats for at gøre det sjovt.