De bedste fire uger af mit liv

Lions udveksling i Haubro
Lions ungdomslejr i Haubro er nu slut og de mange unge mellem 17 og 21 år er rejst hjem. De 30 unge mennesker, fra 20 forskellige nationer, fortalte enstemmigt, at de har fået fantastiske oplevelser med sig hjem. Først var de en til to uger hos værtsfamilier i det nord-, midt- og østjyske og herefter på lejren i Haubro. Familierne har gjort en kæmpe indsats for at introducere den danske kultur og vise dem, hvordan vi lever i Danmark.

Mange positive kommentarer
Lionsklubber over hele verden står for at arrangere udvekslingerne og typisk sender Danmark 105 unge ud som repræsentanter for Danmark. Ungdomslejren i Haubro har været arrangeret af Lions Aars - Aarstidens Kvinder og Lions Aalestrup, der blandt andet har stået med planlægning, budgettering og afvikling. Flere kom med meget positive kommentarer om de fire uger i Danmark. En hollandsk pige sagde: ”Det har været de bedste fire uger i mit liv”, og de har fået oplevelser og venskaber for livet.

Gensidig forståelse
En kinesisk pige påpeger, at de er bevidste om de verserende konflikter der er mellem nogle af de repræsenterende lande, men at det heldigvis ikke har nogen som helst betydning i deres fællesskab. Lejren har fremmet den gensidige internationale forståelse, og de har følt, at de er en del af en stor familie.
Fællesfoto fra Haubro 2019