Dipti & Joy

Støtter ung enke med drengen Joy
Et af de sponsorater som vi er meget stolte af i klubben, er støtten til den unge indiske mor Dipti som er alene med drengen Joy. Dipti blev enke som 20-årig og med den skæbne i bagagen kan hun ikke forsørge sin dreng, da man i Indien ikke må gifte sig igen, hvis man først er blevet enke.
Her kommer Aarstidens Kvinder ind i billedet, da vi giver ham mulighed for at gå i skole. Vi betaler hans bøger samt skoleuniformen, og derudover har vi gjort det muligt for Dipti at købe et lille stykke jord.

Dipti og Joy er et synligt bevis på, at vi i klubben har gjort en forskel og det sponsorat gør os alle varme om hjertet. Hvert år hører vi hvordan det går Dipti og Joy, og hvor stor en forskel få tusinde kroner kan gøre i Indien.

Følg en skoledag med Joy