Donation til Julemærkehjemmet

Fra venstre Jonna Sørensen og Lone Larsen fra Aarstidens kvinder sammen med forstander Lisa Claesson fra Julemærkehjemmet i Hobro.Lions - Aarstidens Kvinder har i forrige uge doneret 15.000 kroner til Julemærkehjemmet i Hobro. Pengene er overskud fra salg af sidste års juledekorationer. Heldigvis valgte rigtig mange lokale at støtte salget af juledekorationer, så vi kan støtte gode formål, fortæller Lone Larsen, som i år står i spidsen for Aarstidens Kvinder.

Nye yogamåtter
Julemærkehjemmets forstander Lise Claesson fortæller, at hun er rigtig glad for bidraget, da der i en tid med corona er langt mellem donationerne. På den måde falder bidraget på et tørt sted, og hun forventer at bruge de fleste af pengene til 48 nye yogamåtter, som de længe har ønsket sig.

Hjælper børn som mistrives
På julemærkehjemmet har de plads til 48 børn, og geografisk tager de imod børn helt fra Horsens til Skagen. Børnene er i alderen fra 7 til 14 år, og de hjælper dem blandt andet med at bekæmpe mobning, social isolation, mistrivsel og overvægt. Et ophold varer typisk 10 uger.

På forhånd tak for støtten
Medlemmerne hos Aarstidens Kvinder er meget taknemmelige for al støtte - når de sælger juledekorationer eller billetter til koncert eller foredrag til Lions Café på Vesthimmerlands Gymnasium. ”Tak til alle som støtter os - uden den kunne vi ganske enkelt ikke gøre den forskel vi gør,” understreger Lone Larsen fra Aarstidens Kvinder.