donerer 10.000 til børn og unge med diabetes

I forbindelse med ”Gåtur for hele familien i Jenle Plantage” søndag den 1. oktober overrakte præsident for Lions - Aarstidens Kvinder, Vibeke Melgaard Haldrup en donation på 10.000 kroner til Henning Thygesen, formand for Børnefamilie gruppen i Diabetes Foreningen i Nordjylland.
Henning Thygesen oplyste, at det donerede beløb vil blive brugt på oplevelser for børn og unge med Diabetes 1.

Diabetes Foreningen Vesthimmerlands lokalforening og Lions – Aarstidens Kvinder samarbejder igen i år om dette lokale arrangement.

Der var denne søndag lavet to gå ruter i Jenle Plantage ved Aars med indlagte opgaver på turen, således kunne der bruges både gåben og hjerneaktivitet. Heldigvis var vejret med arrangørerne, så de omkring 40-50 deltagere kunne nyde en dejlig skovtur og efterfølgende varm suppe med boller ved bålet i tørvejr og endda med enkelte solstrejf. Det var gratis at deltage og der var ingen tilmelding.

Der blev slutlig udtrukket hovedgevinst og nogle sidegevinster for besvarelserne fra gåturens opgaveleg.

En skøn dag med glade børn med forældre og bedsteforældre og masser af dejlig frisk luft.