Fredsplakatkonkurrence

Aarstidens Kvinder har skudt årets Lions Fredsplakat konkurrence i gang!

I år er seks klasser tilmeldt fra Aars Skole og Østermarksskolen. Det betyder, at langt over 100 elever deltager i konkurrencen: Vejen til fred.

Fredsplakatkonkurrencen er for skoleelever og hvert år holder Lions en fredsplakat konkurrence for elever verden over.

Visioner om fred
Ved at deltage i konkurrencen er dit barn, sammen med et hundredtusindtal af børn i hele verden, sammen om at dele visioner om fred med andre.

Konkurrencen er for børn der er fyldt 11, 12 eller 13 år senest den 15. november 2019. I år er de alle blevet opfordret til at lave en plakat, som visuelt formidler konkurrencens tema: Vejen til fred.

Konkurrencen er en oplagt chance for forældre, pædagoger og lærere til at diskutere betydningen af fred med børnene.

Kåring af årets vinderplakat
Deadline for konkurrencen er 22. oktober 2019 og straks efter vil plakaterne bl.a.  blive udstillet i Part2Galleri. Herefter vil der være fernisering og kåring af årets vinderplakat. Igen i år består den lokale dommerkomité af: Peer Poulsen – kunstner, Lissi Salling, billedkunstlærer samt Jette Søndergaard fra Lions – Aarstidens Kvinder.