Gåtur på Verdens Diabetesdag

Gutur udsat
Desværre må vi udsætte gåturen i Jenle Plantage, da vi er bekymrede for ikke at kunne overholde de nye restriktioner der forbyder forsamlinger med flere end 10 personer. Vi udsætter den til 2021 og de tilmeldte vil få besked og pengene retur.
Lions - Aarstidens Kvinder

Gå med Diabetesforeningen & Aarstidens Kvinder
Den 14. november er Verdens Diabetesdag. Det vil vi gerne være med til at markere, da diabetes er en mærkesag for lions i hele verden. Lions – Aarstidens Kvinder vil være med til at sætte fokus på forebyggelse og opsporing af diabetes, da ubehandlet diabetes kan være livsfarlig. Det gør vi som en del af byens 150-års jubilæum, og derfor holdes arrangementet selvfølgelig lokalt.
Kom på en frisk gåtur i Jenle Plantage
Gåtur på fire eller syv kilometer
Gåturen i Jenle Plantage holdes i samarbejde med den lokale diabetesforening. Der er to ruter for hele familien på diabetesdagen. Det betyder, at alle kan være med og samtidig støtte en god sag. Den korte rute vil blot være på fire kilometer og den lange på syv kilometer.

Begge ture slutter med en portion varm suppe og brød til alle deltagere. Husk at et evt. overskud går til forebyggelse og opsporing af børn med diabetes 1. Vi vil på dagen overholde de aktuelle forholdsregler i forhold til at forebygge corona. Den lokale diabetesforening og Aarstidens Kvinder håber, at mange vil bakke op initiativtaget til at bruge Verdens Diabetesdagen på en gåtur, hvor al overskud går ubeskåret til børn med diabetes 1.

Aarstidens Kvinder vil den dag overrække donation til aktiviteter for børn med diabetes 1. Henning Thygesen som sidder i hovedbestyrelsen for Diabetesforeningen vil være til stede og modtage donationen, og han vil fortælle om deres arbejde for børn og unge ramt af diabetes.

Køb billetter - nyt link kommer senere:

Fakta om gåturene
  • Dato: 14. november 2021
  • Tid: kl. 11.00 - Velkomst og kort gåtur starter
  • Tid: kl. 11.30 - Velkomst og lang gåtur starter
  • Start og mål: Jenle Plantage ved naturbase Jenle, hvor der blandt andet er vandpost og muldtoilet.
  • Pris: 40 kr. pr. voksen
  • Pris: 20 kr. pr. barn 3-12 år