Hjælp os med at standse mæslinger

Lions Danmark deltager i et projekt for udryddelse af mæslinger i hele verden gennem vaccination af børn. Det projekt støtter Lions – Aarstidens Kvinder op omkring, og dermed vil vi være synlige i gadebilledet i uge 5, hvor vi samler penge ind til vaccinationerne.

Støt os så vi kan støtte børnene
Mæslinger er en af de mest smitsomme sygdomme i verden, og 30 procent af de ramte børn får komplikationer som eksempel blindhed, høretab eller hjerneskade. Dagligt dør cirka 245 børn af mæslinger – de fleste er under fem år. ”I Lions ønsker vi at bakke op om det vigtige projekt, og derfor appellerer vi til alle Aars-borgere om støtte,” udtaler præsident Lene Jensen i Aarstidens Kvinder.

Tre vaccinationer for 25 kroner
For blot 25 kroner kan tre børn blive vaccineret mod mæslinger. Siden starten af Lions mæslingeprojekt har vi i Danmark været med til at vaccinere mere end en million børn. Projektet foregår i tæt samarbejde med Bill og Melinda Gates foundation og UK Aid – som dobler hver donerede krone op. Overfør let et beløb via MobilePay for at støtte. Husk Lions princippet er 1 krone ind = 1 krone ud og ingen administration.

Foto fra Lions mæslingekampagne 2019