Hvorfor støtte Børns Voksenvenner i Aars

Overskud fra kunstdekoration går til Børns Voksenvenner
I Aarstidens Kvinder har vi opfordret Årets Per - Knud Kristensen til at give et bud på hvem der skal modtage al overskud fra årets kunstdekoration. Han har peget på Børns Voksenvenner, og her kan du læse begrundelsen:

Derfor vælger Knud Kristensen Børns Voksenvenner
Vi lever i en foranderlig verden på både godt og mindre godt.

Der stilles større og større krav til den enkelte borger, og de fleste skal gerne være meget aktive på de sociale medier, som kan være på bekostning af den daglige nærkontakt med familier og venner.

Det resulterer også i, at mange forældre går fra hinanden, uanset børnenes alder, for det handler jo om “mig” og “mig”. Alt for mange glemmer, at det er børnene som betaler regningen.

Alt for mange børn mangler en voksenkontakt og i de fleste tilfælde, så er det en far der mangler. Her er det jeg tænkte, Børns Voksenvenner, de kan have glæde af noget opmærksomhed og lidt ekstra omtale, de frivillige gør en flot indsats for børnene.

Jeg er af den opfattelse, at børn skal forsynes med den nødvendige voksenkontakt, uanset om forældrene bor sammen eller hver for sig. Det skylder vores fælles velfærdssamfund børnene, og her gør Børns Voksenvenner en stor forskel.

Knud Kristensen