Juledekorationer

Ensartede juledekorationer til private og erhverv
Aarstidens Kvinder har igennem flere år solgt fine og julede juledekorationer. Dekorationerne har ry for at være smukke, ensartede dekorationer som holder sig fine hele december måned.

Hvert år skal bestillingen falde i begyndelsen af november, så forberedelser, indkøb og det praktiske arbejde kan stå færdig inden første søndag i advent. I Aars by er der god opbakning omkring juledekorationerne, og ikke mindst om det overskud som vi deler ud, når salget af juledekorationer er afsluttet.

Leverer juledekorationer i Aars by
Alle der bor i Aars by kan få juledekorationer leveret torsdag og fredag inden første søndag i advent.

Vi glæder os også til næste år, hvor vi skal lave nye juledekorationer til dig, din familie eller dit firma. På forhånd tak for din støtte! Lions - Aarstidens Kvinder, Aars.