Julemærkehjem fik tilskud til møbler

Lions - Aarstidens Kvinder har netop doneret 10.000 kroner til Julemærkehjemmet i Hobro. Pengene et tjent ved salg af juledekorationer. Det var glædeligt at mere end 200 lokale valgte at støtte salget af juledekorationer. På den måde kan vi støtte gode formål, fortæller Eva Haarbo Nielsen, som i år står i spidsen for Aarstidens Kvinder.

Julemærkehjemmets viceforstander Lene Gamrath er meget glad for bidraget som sandsynligvis vil blive brugt på møbler, når de ældste børn i Fyrkat-gruppen skal have renoveret deres lokaler. På hjemmet har de netop gennemført en beundringsværdig renovering af fælleslokalerne for de mindste børn.
Alternativt kunne pengene bruges på skolens børnekor som er et nyt initiativ på Julemærkehjemmet. Ikke færre end 17 af børnene synger i koret, og den dag Lions var på besøg, var koret hos Blå Kors i Arden for at synge.

Fra venstre: Eva Haarbo Nielsen og Lene Gamrath

Hjælper børn som mistrives
På julemærkehjemmet har de plads til 48 børn, og geografisk tager de imod børn fra 27 kommuner nord for Horsens. Børnene er i alderen fra 7 til 14 år, og de hjælper dem blandt andet med at bekæmpe skolevægring, mobning, social isolation, mistrivsel og overvægt. De seneste år har Julemærkehjemmet øget fokus på at understøtte familierne. De underviser forældrene, så de bedre kan støtte barnets udvikling undervejs og efter opholdet som typisk varer 10 uger.

På forhånd tak for støtten
Lions - Aarstidens Kvinder er meget taknemmelige for al støtte – også når det gælder salg af juledekorationer. ”Tak til alle som støtter os - uden den kunne vi ganske enkelt ikke gøre den forskel vi gør,” understreger Eva Haarbo Nielsen fra Aarstidens Kvinder.