Kathrine var med Lions i Tyrkiet

I sommeren 2019 sendte Lions Aarstidens Kvinder Kathrine Christensen til Tyrkiet. Kathrine blev først på sommeren student, og straks efter rejste hun til Tyrkiet i tre uger. Hun var ved en tyrkisk familie i de første ti dage. I Kathrines værtsfamilie var der mor, far, to små piger og morens kusine på 16 år. Hun har deltaget i den tyrkiske families hverdag og fået indsigt i hverdagens pligter i Tyrkiet. Derudover har hun set store dele af byen Bursa, hvor hun boede. Her så hun basarer, moskéer, et badeland og flere strande og hun fortæller, at hun i høj grad oplevet den tyrkiske venlighed både hos familien men også på diverse spisesteder.

På lejr med 21 andre unge
Efter tiden i værtsfamilien var hun på lejr sammen med 21 andre unge. På lejren blev de unge hurtigt fortrolige med hinanden og de har nu skabt venskaber på tværs af nationaliteter og det har været en god oplevelse for Kathrine. I alle tre uger var der aktiviteter fra morgen til aften og hun har fået et indblik i den tyrkiske kultur. Kathrine var så heldig, at hun kunne deltage i et tyrkisk bryllup og efter hjemkomsten var hun mættet af indtryk og oplevelser.

Fra venstre Francesca fra Italien, Julie fra Danmark og Kathrine fra Danmark.

Gensidig international forståelse
Kathrine fortæller, at det har været en helt fantastisk rejse, og at hun er klar til at hjælpe til, hvis Lions får brug for hendes hjælp på en af de danske lejre. Det er anden gang, at Aartidens Kvinder sender en ung på udveksling, og med udvekslingen sætter Lions fokus på at fremme den gensidige internationale forståelse mellem mennesker.