Lions-kvinder donerede med fokus på børn og unge

I forbindelse med klubbens 10-års jubilæum har Aarstidens kvinder givet støtte til Børns Voksenvenner - Vesthimmerland, Børn i sorg - Aars, Julemærkehjemmet - Hobro samt enken Dipty med sønnen Joy i Bangladesh. Med de fire modtagere har Lions – Aarstidens Kvinder sat børn og unge i centrum. Fælles for dem er, at de er udfordrede, sårbare og har behov for tryghed og hjælp til at gå en mere positiv fremtid i møde. Takket være frivillige, professionelle voksne og støtten håber vi, at det kan lykkes.

Børns Voksenvenner finder en ven til børn som lever i et sart familieliv. For tiden har de fire børn som venter på at få en voksenven, fortæller repræsentant Gitte Hvid.

Julemærkehjemmet i Hobro har hjulpet mange børn genfinde selvtilliden efter bl.a. mangel på trivsel og overvægt. Forstander Lise Claesson modtog pengene til Julemærkehjemmet i Hobro som netop har fejret 80 års jubilæum.

To klubmedlemmer – Jette Søndergaard og Lis Kjær Madsen modtog donationen på vegne af Dipty og Joy, da de rejser til Bangladesh til efteråret, hvor de overrækker pengegaven som sandsynligvis skal bruges til køb af en jordlod. Netop Dipty og Joy har Aarstidens Kvinder støttet i flere år, da Dipty som enke ikke kan gifte sig igen. Netop af den grund har hun ikke en indtægt, som gør hende i stand til at betale for Joys skolegang.

Børn og unge i sorg støtter børn og teenagere som har mistet forældre, bror eller søster. Leder Morten Pedersen modtog beløbet og ligesom de øvrige modtagere takkede han for donationen.

På billedet fra venstre: Lene Jensen (Præsident i Aarstidens Kvinder), Lise Claesson (Forstander på Julemærkehjemme i Hobro), Lis Kjær Madsen, Jette Søndergaard (Medlem i Aarstidens Kvinder og vil senere på året overrække donation til Dipty og Joy i Bangladesh), Morten Pedersen (Leder af Børn i sorg i Aars) og Gitte Hvid (Repræsentant for Børns Voksenvenner i Vesthimmerland)

På billedet fra venstre: Lene Jensen (Præsident i Aarstidens Kvinder), Lise Claesson (Forstander på Julemærkehjemme i Hobro), Lis Kjær Madsen, Jette Søndergaard (Medlemmer i Aarstidens Kvinder og vil senere på året overrække donation til Dipty og Joy i Bangladesh), Morten Pedersen (Leder af Børn i sorg i Aars) og Gitte Hvid (Repræsentant for Børns Voksenvenner i Vesthimmerland).