Lions lykkeskab, taskesalg og lotteri til by night

Efter en pause er vi igen på banen med lions lykkeskab, lotteri og salg af tasker.
Mød de søde piger fra Lions - Aarstidens Kvinder i gyden overfor Vinoble - Aars Vinhandel.

Låger til børn og voksne
Det unikke ved lykkeskabet er, at der er gevinst hver gang. Der er låger til både børn og voksne, og lykkeskabet holder åbent, så længe der er gevinster.

Også salg af tasker
Når Aars Handelsstandsforening holder by night den 31. August, kan du udover lykkeskabet prøve lykken i et gammeldagslotteri eller besøge en salgsbod med smukke håndlavede tasker fra Madagaskar. Taskerne er vævet af højlandets smukke græsarter, der bliver indfarvet, vævet og færdiggjort med foring og ægte læderhanke og hjørner. Salget støtter kvinderne på Madagaskar, men hovedparten af overskuddet går til en kostskole for døve børn.

Støt vores frivillige arbejde
“Kom og støt byens butikker, mærk by-night-stemningen og støt gerne vores frivillige arbejde,” opfordrer Vibeke Melgaard Haldrup, som i år står i spidsen for de lokale lions-kvinder.

Tak for de fine gevinster!
Støtter du lions lykkeskab, går al overskud videre - på den måde kan du være med til at gøre en forskel. Lykkeskabets store og små gevinster er en realitet i kraft af byens erhvervsdrivende. Vi siger tak for alle fine gevinster, der er sponseret til aktiviteten.

Deler penge ud til gode formål
Lions-kvinderne håber på et pænt overskud, så de igen kan dele penge ud til fx Barnets Blå hus, Julemærkehjemmet og andre gode formål. Som altid sender lions hele overskuddet videre – ingen penge går til administration.