Loppemarked

Hvert år i slutningen af april holder Lions Aars loppemarked i Messecenter Vesthimmerland. Det er en tilbagevendende begivenhed, som vi er rigtig glade for at være en del af. Der er tale om et kæmpestort loppemarked som kræver mange hænder, og derfor er vi kaldt til for at assistere herrerne i salg af lopper.

De to hektiske dage med loppemarked er på mange måder spændende men også udfordrende. Alle er vi frivillige og ikke nødvendigvis eksperter på lamper, møbler, porcelæn eller isenkram. Vi forsøger ihærdigt at gøre vores bedste for at være retfærdige sælgere og samtidig hygge om de mange mennesker som hvert år møder op for at gøre en god handel.

Sæt kryds i kalenderen
Den 27. og 28. april 2019 er der igen loppemarked i Messecenter Vesthimmerland. Her hjælper Aarstidens Kvinder også til og vi håber at du har lyst til at kigge forbi. Der er som altid tusindvis af lopper til salg.