Om medlemskab

Spændende oplevelser
PÃ¥ besøg pÃ¥ Vesthimmerland BiogasNår du bliver medlem af Lions - Aarstidens Kvinder, får du samtidig nogle oplevelser, som du kun får, når du er i lions.
Du kommer f.eks. på besøg bag kulisserne i områdets virksomheder og kommer til at opleve foredrag med interessante og aktuelle indhold. I efteråret 2022 var vi fx på besøg hos Vesthimmerland Biogas ved Aars.

Socialt netværk
Du bliver medlem af en klub med et veletableret og godt socialt netværk. Vi har en god og sjov omgangstone, og har fokus på at det skal være sjovt og hyggeligt at mødes.

Der er faktisk, ud over det lokale og det
regionale lions-arbejde, også mulighed for at være med i nationalt og internationalt arbejde, hvis man har lyst til det.

Kontingent
Kontingent er kr. 650 pr. halvår, og de penge anvendes til de administrative omkostninger, der er i klubben, nationalt og internationalt.

Kom og vær med
Har du fået lyst til at vide mere om Lions - Aarstidens Kvinder? Og har du fået lyst til at træffe os og deltage i et møde?

Læs kort om Aarstidens Kvinder
- Pjece om Aarstidens Kvinder (PDF)

Har du spørgsmål, så kontakt Inge-Marie Krøier fra medlemsudvalget.
E-mail: medlem.22426 ved lions prik dk eller telefon: 518 47 518 efter kl. 16.