Planetstien renset for henkastet skrald

Lions Aarstidens Kvinder har endnu engang samlet skrald
På en skøn Morsdag med sol og blå himmel blev Planetstien fra Aars til Blære renset for henkastet skrald af Lions Aarstidens Kvinder i lighed med sidste år.

Der var denne gang tydeligt mindre affald end sidste år i maj, da medlemmer fra Lions Aarstidens Kvinder gik den samme rute. Der var stadigvæk henkastede høm-høm poser, cigaretskod og en del plastik, papir og pap. Men der var langt færre dåser og flasker denne gang, hvilket måske kan tolkes i retning af, at mange har taget budskabet om at tage tømt emballage med sig til en skraldespand.

”Det var en positiv oplevelser, at se Planetstien renere end tidligere, og samtidig er det dejligt at gøre en lille forskel for naturen,” udtaler Jette Søndergaard som har stået for initiativet.

Turen på Planetstien fra Aars til Blære er en rute tildelt fra Ren Natur, Hold Danmark Rent, hvor der i 2021 var 40 kommuner, der deltog med i alt 8565 deltagere i indsamlingsaktiviteten ude på ruterne. De mange har været med til at gøre en indsats, så ture i det fri ikke forstyrres af nær så meget skrald.