Plejehjemsbeboere vil feste for donation

Lions - Aarstidens Kvinder har netop doneret penge til beboerne på Plejecenter Solvang og Plejecenter Østermarken. De kan frit bruge dem til at forsøde tilværelsen i en svær tid, hvor besøg og nærvær med pårørende er udfordret på grund af corona-virussen.

Det var tydeligt, at donationerne vakte begejstring og forventninger hos de to beboere, der modtog donationerne på alle beboernes vegne. Hilda Sørensen på 87 år, der er beboer på Plejecenter Solvang, udtalte, ”at de godt kunne tænke sig at få en udflugt eller en lille fest med god mad og vin og lidt musik, når tiderne igen tillader det.”

"Vi håber i Lions - Aarstidens Kvinder, at vi kan være med til at gøre en lille forskel for byens ældre på de to Plejecentre, der i øjeblikket mærker særdeles meget til de ændringer, der i øjeblikket rammer vores samfund," udtaler Jette Søndergaard som i år står i spidsen for Lions - Aarstidens Kvinder. Begge steder var de glade for donationen, og ser frem til, at de kan bruge pengene.

Jette Søndergaard overrækker donation fra Lions - Aarstidens Kvinder til Hilda Sørensen 87 år og centerleder Eva Grøn Christiansen, Plejecenter Solvang

Centerleder Hanne Sæderup samt Esther Jensen på 83 år, Plejecenter Østermarken har modtaget donation fra Lions - Aarstidens Kvinder.