Skab julestemning og støt børn på Julemærkehjem

Snart er det jul, koglerne er hentet og årets juledekoration er klar hos Lions - Aarstidens Kvinder. Glæd dig til juledekorationerne som kan skabe julestemning til ethvert hjem. I år vil en del af overskuddet gå til Julemærkehjemmet i Hobro, så nu mangler de lokale løvinder blot, at bestillingerne fylder indbakken.

Bak op om børns trivsel
“Vi sætter stor pris på det store arbejde som julemærkehjemmet gør for børn, der er ensomme, mistrives eller har lavt selvværd. Derfor håber vi, at mange igen i år vil købe en dekoration. Der er brug for at flere børn går fra mistrivsel til trivsel,” siger Jette Søndergaard som i år står i spidsen for Aarstidens Kvinder. På blot 10 uger kan børn med trivselsproblemer lære at leve et liv med sund mad, nærvær, kammeratskab og masser af motion sammen med andre børn, der har de samme udfordringer.

Naturmaterialer og rødt
Dekorationerne vil som altid være ensartede med en bund af naturmaterialer med pynt i røde nuancer. De kreeres lige før de bliver afleveret, og derfor er de helt friske, og kan holde sig fine hele december.

På forhånd tak for støtten
Alle hos Aarstidens Kvinder siger på forhånd tak for støtten-  når de sælger juledekorationer, billetter til en travetur på Verdens Diabetesdag eller til Lions Café. ”Uden din og andres støtte kunne vi ganske enkelt ikke gøre den forskel vi gør for andre i dag,” understreger Jette Søndergaard fra Lions – Aarstidens Kvinder.

Bestil senest 12. november
Vil du sikre dig årets juledekoration, så skal den være bestilt og betalt senest 12. november. Bor man ovenikøbet i Aars by, så bliver dekorationerne leveret helt gratis enten 25. eller 26. november 2021.