Støt en god sag med en smuk juledekoration

Skab en hyggelig stemning
Hvis du elsker julen, og vil gøre noget godt for andre, så har du nu muligheden for at købe en juledekoration fra Aarstidens Kvinder. Vores juledekorationer er ikke bare flotte, men også langtidsholdbare. Dekorationerne er perfekte til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Gør julen lidt bedre
Når du køber en juledekoration fra os, bidrager du også til at gøre julen lidt bedre for nogle af dem, der har mest brug for det. Vi donerer nemlig hele overskuddet til forskellige gode formål i vores lokalsamfund. Det går bl.a. til julekurve, der, med hjælp fra Vesthimmerlands Kommune, vil blive delt ud til familier, der har svært ved at få enderne til at mødes. Det går også til Julemærkehjemmet i Hobro, hvor mange af børnene blandt andet kæmper med ensomhed og lavt selvværd.

Frisk gran, kogler og kugler
Vores juledekorationer er håndlavede af vores dygtige og engagerede medlemmer, som brænder for at gøre en forskel. De er lavet af frisk gran, kogler og kugler i varme farver, og de har enten levende lys eller led-lys. De bliver leveret lige inden 1. søndag i advent, så du kan nyde dem hele måneden.

“Vi er meget glade for den store opbakning, vi får hvert år. Det betyder meget for os, at vi kan hjælpe andre med vores juledekorationer. Vi håber, at du vil være med til at støtte vores sag og bestille en juledekoration i dag,” siger Vibeke Melgaard Haldrup, der står i spidsen for Lions - Aarstidens Kvinder.

Sidste frist for bestilling og betaling er 17. november 2023. Hvis du bor i Aars by, kan vi levere din juledekoration gratis enten 30. november eller 1. december 2023. Ellers kan du selv hente den på et aftalt sted.

Tak for din støtte og god jul!