Stor opbakning til årets fredsplakatkonkurrence

Aarstidens Kvinder har skudt årets Lions Fredsplakat konkurrence i gang.Cecilie Engelbrecht Gregersen vinder af fredsplakatkonkurrencen i Aars 2018

I år er seks klasser tilmeldt fra Aars Skole og Østermarksskolen. Det betyder, at langt over 100 elever deltager i konkurrencen: Vejen til fred.

Fredsplakatkonkurrencen er for skoleelever og hvert år holder Lions en fredsplakat konkurrence for elever verden over.

Ved at deltage i konkurrencen er dit barn, sammen med et hundredtusindtal af børn i hele verden, sammen om at dele visioner om fred med andre.

Konkurrencen er for børn der er fyldt 11, 12 eller 13 år senest den 15. november 2019. I år er de alle blevet opfordret til at lave en plakat, som visuelt formidler konkurrencens tema: Vejen til fred.

Konkurrencen er en oplagt chance for forældre, pædagoger og lærere til at diskutere betydningen af fred med børnene.