Vejen til fred fortolket af femte årgang

VEJEN TIL FRED
130 skoleelever fra femte årgang I Aars har på smukkeste vis fortolket temaet: VEJEN TIL FRED. Kom og se de ualmindelig flotte plakater, der alle med tydelighed viser budskabet. Alle er velkomne, men vi vil især gerne se kunstnerne og deres forældre, udtaler Marianne Henriksen som står i spidsen for konkurrencen hos Lions - Aarstidens Kvinder.

Hvert år holder lions en fredsplakatkonkurrence for elever verden over. Konkurrencen er en oplagt chance for forældre, pædagoger og lærere til at diskutere betydningen af fred med børnene.

En lille flok kunstnere med deres fredsplakater
En lille flok kunstnere med deres fredsplakater fra årets konkurrence.

Fernisering i Part2Galleri
De knap 130 plakater som femteklasseeleverne fra Aars Skole og Østermarkskolen har malet vil blive udstillet i Part2 Galleri, Søndergade 26 i Aars. Her kan du se, hvordan børnene virkelig har taget opgaven seriøst og fremstillet nogle ualmindelig flotte plakater, der alle med tydelighed viser budskabet.

Vinder får overrakt præmie til ferniseringen
Dommerkomiteen kunstner Peer Poulsen, billedkunstlærer Lissi Salling og lionsrepræsentant Kirsten Bøvling kom på hårdt arbejde, men de har fundet en vinder. Den unge kunstner vil få præmien overrakt til ferniseringen den 23. november 2019 kl. 12-14.