Viseaften med tapas i Lions Cafe

Hyggelig viseaften - kom og syng med!
Aarstidens Kvinder og visetruppen DeVise arrangerer musikalsk aften med viser og tapas på Vesthimmerlands Gymnasium. Det sker den 6. marts, hvor en veloplagt trup på syv visesangere, tre musikere og en visevært i hopla, for første gang spiller i Aars. Glæd dig til en hyggelig aften, hvor viserne krydres af korte historier fra det virkelige liv og præsenteret på bedste måde af visetruppens egen visevært - Per Bisgaard. Der vil være rig mulighed for at få stemmen rørt, når de underholder med en bred vifte af viser - alt fra sømandsviser til mere nutidige viser. Arrangementet er en del af byens 150-års jubilæum - så kom deltag!

Køb billet  via NemTilmeld senest 05.03. kl. 12

- Hør Visegruppen DeVise (YouTube)

Hent plakat for arrangementet (pdf)

Medlemmer af visetruppen DeVise

Overskud går til Barnets Blå Hus
Endnu engang samarbejder DeVise med en lokal forankret forening, og både DeVice og Aarstidens Kvinder glæder sig til at gøre en forskel, da overskud fra arrangementet går til Barnets Blå Hus.

Om visetruppen
For seks år siden blev truppen dannet, og alle har altid haft lyst til at glæde andre med sang og musik. ”Det er stadig det, der driver visetruppen i dag, og når vi mødes for at øve, er det altid en skøn blanding af hyggelig stemning og dyb koncentration der præger en øveaften,” fortæller truppens pianist Brian Svendsen. Glæd dig til at opleve de flotte, de sjove, de skæve viser og mange flere.

Visetruppen består af Vagn og Claus Laursen, Helga Ingólfsdóttir, Christina K. Nielsen, Terkel Hatting, Trine Nielsen og Mette Dam. Musikken leveres af Tage Asp, Flemming Schou Pedersen og Brian Svendsen. Visetruppens visevært er Per Bisgaard.

Info om Lions Café
Tid: fredag 6. marts 2020 kl. 19-22
Køb billet senest 4. marts kl. 12
Sted: Vesthimmerlands Gymnasium, Jyllandsgade 52, 9600 Aars